25.03.2021.

12:19

Foto:

Planeta

Baka (76) pretukla napasnika koji ju je udario na pešačkom iz čista mira, a onda dobila MILION DOLARA I POVUKLA ŠOK POTEZ

Nakon snimka koji se pojavio u javnosti, svi su bili zgroženi napadom na ovu staricu, koji je verovatno bio na rasnoj osnovi, pa su odlučili da joj pomognu.

Međutim, starica je rekla da neće da potroši taj novac za lične potrebe već će da ga donira organizacijama koje se bore protiv rasizma i za prava Azijata u Americi.

Podsetimo, incident se dogodio u San Francisku, a kako je Šao Žen Si tada ispričala novinarima, čekala je da pređe ulicu kada joj je prišao muškarac (39) i svom snagom je udario u lice.


Iako iznenađena i povređena, starica se brzo snašla, dohvatila drveni štap koji je našla u blizini i počela njime da tuče napadača.

Informer

Povređeni napadač

Na kraju je reagovala i Hitna pomoć, koja je muškaraca morala da odveze u bolnici zbog povreda koje je zadobio od tuče.

Starica je pretrpela povrede oka, a čak je pokušala da udari muškarca dok je bio na nosilima vičući "propalice, zašto si me maltretirao?!", pa je policija morala da je udalji.


Njena ćerka rekla je da Šao živi u San Francisku već 26 godina, kao i da je posle napada veoma uplašena, da ne vidi na jedno oko i ne može da jede.