31.03.2021.

18:23

Foto:

Planeta

NAJLEPŠA POLICAJKA OTPUŠTENA IZ SLUŽBE! Ani je posao bio prioritet, ali je NAPRAVILA KOBNU GREŠKU! /VIDEO/

U januaru je sud u Uralu, gde je Hramcova ranije radila u unutrašnjoj policijskoj službi, potvrdio da je ona pokrenula slučaj zahtevajuči da joj se omogući povratak u agenciju i nadoknadi šteta nastala njenim otpuštanjem".

Međutim, lokalna novinska kuča E1 izvestila je u sredu da je portparol suda u Jekaterinburgu potvrdio da je "tužba u potpunosti odbijena". U komentaru novinarima, Hramcova je rekla da će se žaliti na odluku.

- Oni ocrnjuju moj identitet kao zaposlenog - rekla je.

Otkako je pobedila na takmičenju za lepoticu Nacionalne garde u celoj Rusiji 2019. godine, tvrdi da joj je radni život postao teži.

- Konkurencija koju sam pobedila samo je sve pogoršala i sada postoji predrasuda prema meni - insistirala je ona.

Hramcova je postala internet senzacija nakon što je preuzela titulu, ali njena inače obećavajuča karijera prekinuta je u decembru zbog video snimka objavljenog na njenom Instagramu, gde ima 27.000 pratilaca. Navodno je snimak pružio uvid u stanicu visoke bezbednosti u kojoj je radila i ubrzo je otpuštena.

Bivša pripadnica vojske izjavila je, međutim, da nije bila zainteresovana za promenu karijere i postala je stalni influencer i model. Prethodno je rekla novinarima: "prioritet mi je služba državi i mojoj porodici... to za mene nije samo posao".