13.04.2021.

12:04

Foto:

Planeta

PENTAGON PRIZNAO - TO JESTE BIO NLO! Otkriveni detalji o misterioznim letelicama koje su snimljene iznad ratnih brodova SAD 2019! /VIDEO/

Fotografije su iz istrage Pentagona o NLO-ima procurile od strane UAP-ove radne grupe, koja je prikupljala dokaze za izveštaj u Kongresu koji treba da bude objavljen u junu, navodi Misteri Vire.

Na slikama, do kojih je došao reditelj Džeremi Korbel, prikazani su neidentifikovani objekti koji lete iznad četiri američka razarača, uključujući razarač mornarice nosač aviona, 2019. godine.

Čini se da je jedna od slika predmet u obliku piramide, dok se za druge mislilo da su trutovi ili baloni: međutim, mornarica ih je navela kao nepoznate.

U izjavi, portparol Pentagona rekao je Misteri Vire-u - Mogu da potvrdim da su navedene fotografije i video zapisi snimili pripadnici mornarice. UAPTF je uključio ove incidente u svoja tekuća ispitivanja - zaključio je.

Vojska ne zna odakle misteriozni objekti

Potvrda dolazi nedelju dana nakon što je admiral Majkl Gildai, šef pomorskih operacija, priznao da nema pojma odakle potiče roj misterioznih dronova u obliku Tic Tac koji su u julu 2019. godine ugrozili četiri američka razarača.

Gildai je vodio istragu o incidentu u kojem je grupa, kako su neki nazivali bespilotne letelice (UAV), jurila razarače i do 100 nautičkih milja od obale Kalifornije.

Evidencije leta otkrile su da je čak šest misterioznih letelica rojilo ratne brodove u blizini osetljivog područja za obuku na Kanalskim ostrvima brzinom do 40 km / h i sa većom upravljivošću od američkih vojnih dronova.

Na direktno pitanje da li je mornarica potvrdila identitet dronova na medijskom događaju prošlog ponedeljka, Gildai je odgovorila da nisu potvrdili identitet.

Čini se da Gildaiev odgovor isključuje teoriju da su dronovi mogli doći iz tajnog američkog vojnog programa. To je dovelo do rastućih spekulacija da ih je ili izgradila suparnička vojna sila ili da se "događa nešto drugo izvan našeg razumevanja".

Drive je prošlog meseca otkrio da su ratni brodovi američke mornarice stacionirani na obali Los Anđelesa naišli na rojeve misterioznih dronova koji su ih jurili velikom brzinom pri slaboj vidljivosti.

Drive je od mornarice dobio brodske dnevnike i internu e-poštu prema Zakonu o slobodi informacija, a opisi očevidaca od osoblja na brodu da bi ustanovili da su bespilotne letelice imali daleko veće vazduhoplovne sposobnosti od bilo kojih prethodno poznatih bespilotnih letelica.

Skoro identična povezanost sa prethodnim NLO susretima

To viđenje ima jezive paralele sa prethodnim susretima sa NLO-ima, posebno neslavnim incidentom iz 2004. godine kada je šest pilota Super Hornet-a ostvarilo vizuelni ili instrument-kontakt sa misterioznom letelicom u novembru 2004.

U obraćanju Grupi pisaca odbrane u Vašingtonu ove nedelje, Gildai, stariji oficir mornarice, ispitan je o svom znanju o nedavnim susretima sa NLO-ima.

- Svestan sam tih viđenja, a kako je izveštavano, bilo je i drugih viđenja od strane vazduhoplovnih aviona i drugih brodova ne samo Sjedinjenih Država, već i drugih država i naravno drugih elemenata u okviru američkih zajedničkih snaga - rekao je Gildai.

U roku od nekoliko minuta od viđenja, izveštaji pokazuju da su nosači aviona prebacili u tihi režim, minimizirajući komunikaciju dok je težio da deluje na nivou pretnje.

Kontaktirao je obližnji ratni brod, takođe u patroli, nosača avina Rafael Peralta, koji je takođe angažovao njihov brodski tim za obaveštajnu fotografiju, ili SNOOPIE.

Nekoliko drugih razarača američke mornarice u patroli u blizini počelo je da primećuje neobična svetla. Nosač aviona John Finn je takođe prijavio aktivnost UAV-a i primetio je "crveno trepćuće svetlo" u 22.03 časa prema njegovom dnevniku. Nešto više od sat vremena kasnije u 23.23 sati, nosač aviona Rafael Peralta je primetio belo svetlo kako lebdi nad letačkom palubom.