04.05.2021.

19:44

Foto:

Planeta

(VIDEO) LUDILO U AMERICI, SENATOR TVRDI DA IZA NLO STOJI PUTIN! Tramp najuren iz Bele kuće kada je hteo da obelodani izveštaj o vanzemaljcima!

- Ne sumnjam u to - rekao je nakon što je Pentagon potvrdio autentičnost snimaka koji su se nedavno pojavili na Internetu.

Ti video-snimci prikazuju objekte u obliku trougla ili piramide kako lebde i proleću iznad američkog razarača „Rasel".
       
Navodno je prošao i proveru Radne grupe za neidentifikovane leteće objekte Pentagona.
       
Rid je za Mystery Wire UFO tu scenu interpretirao ovako:
       
- Dolaze u rojevima, poput pčela, poput insekata. Ima ih veoma mnogo.

Upitan  nisu li te „piramida" neka napredna kineska tehnologija, Rid je bio kategoričan:
       
- Nikad ne zaboravljajte da Rusijom, Sovjetskim Savezom, upravlja čovek koji je vodio KGB. Imali su istovremeno najmanje 31 hiljadu agenata. Rusija je u ovo umešana, u to nema sumnje.

Tvrdnje poput Ridove među Amerikancima izazivaju strahovanja da bi Kina ili Rusija mogle da kontrolišu „strane neprijateljske tehnologije".
       
Luis Elizondo (Luis Elizondo), koji je bio direktor Naprednog programa za identifikaciju svemirskih pretnji ((Advanced Aerospace Threat Identification Program), tajne jedinice Pentagona koja je navodno istraživala NLO u periodu 2007-2012, nedavno je izjavio da se američka vlada priprema da otkrije „stvarnost NLO".
       
Na konferenciji za štampu rekao je i ovo: 

- Najviše me brinu incidenti sa našim nuklearnim arsenalom. Zabrinjava to što su te "pojave" onesposobile neka naša nuklearna postrojenja.