01.06.2021.

20:42

Foto:

Planeta

(VIDEO) SVET U ŠOKU, PENTAGON PRIZNAO, SNIMAK KAKO GOMILA NLO OKRUŽUJE RATNI BROD JE AUTENTIČAN! Šta sada, više ništa neće biti isto?!

- Mogu da potvrdim da je video koji ste poslali snimljeno od osoblja mornarice i da ga je UAPTF (Neidentifikovana radna grupa za vazdušne pojave) uključio u svoja tekuća ispitivanja - rekao je portparol Pentagona dopisniku NBC-a.

Brod se nalazio u blizini obale San Diega, u Kaliforniji, 15. jula 2019. godine, izvestio je Džeremi Korbel, koji je video objavio 27. maja.

Video je, prema Korbelu, u Borbenom informativnom centru USS Omaha snimio tim osoblja Vižual Intelidžense Personel.

Tvrdi da jedinstvene, nikada pre objavljene video snimke od 43 sekunde prikazuju grupu neobičnih letelica zarobljenih elektro-optičkim podacima, tehnologiju koja vodi radar koji se obično instalira na avione, brodove i zemaljske baze.

(VIDEO) NEMAČKA NA NOGAMA, IZRONILA RUSKA PODMORNICA, NA NJOJ BRUTALNA PORUKA! Da sve bude još strašnije pojavila se u jezeru!

Na video snimku se čuje kako jedan operater govori: "Kolo 781 je upravo ubrzalo do 46 čvorova. 50 čvorova. Približavaju." Tada se čini da se jedan od predmeta ubrzava do "138 čvorova. Oni idu brzo. Oh, okreće se. "

Ekvivalent od 138 čvorova je 250 km na sat.

Prema Korbelu, jedan od članova posade USS Omaha rekao je: "Najupečatljiviji dokaz kojem smo bili svedoci bila je njihova izdržljivost. Događaj je trajao više od sat vremena, a svi kontakti su jednostavno nestajali. Nikada nismo uspeli da razaznamo kuda su otišli".

Korbel je tvrdio da je u incidentu umešano 14 NLO-a, zabeleženih u snimcima za koje kaže da neće biti objavljeni u javnosti. Dalje je napomenuo da bi taj broj mogao biti mnogo veći pošto je deo letelica nestao iz sistema za praćenje, verovatno zato što su potonuli u vodu ili se popeli na visinu iznad mogućnosti otkrivanja mašine mornarice.

NIMALO NAIVNO! AMERIČKA JEDINICA ZA POTISKIVANJE RUSIJE I KINE OKRUŽILA SRBIJU! Već su u BiH, S. Makedoniji, Albaniji, ali i u lažnoj državi!

Ova vrsta potvrde podataka sa više platformi iz podataka senzora jedinstvena je i retka, primetio je Korbel, dodajući da potkrepljuje prethodno objavljeni neklasifikovani video snimak koji prikazuje sferični NLO koji je navodno snimila mornarica, a koji na kraju snimanja zaranja u voda.

Predstavnici Pentagona nisu odgovorili na zahtev Epok tajmsa za komentar.