13.07.2021.

09:41

Foto: YoutubePrintscreen

Planeta

ZAHAROVA OBJASNILA BRITANCIMA GDE ŽIVE PRAVI HULIGANI! Šamarčina Londonu, onakve scene na ulicama... Posle ovih reči iz Moskve sakriće se u mišju rupu!

Ona se prisetila kako su pred Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. godine vlasti Velike Britanije plašile "podanike njenog Veličanstva ruskim huliganima“.

- Jeste li videli kako su britanski zaluđenici za fudbal šutirali Italijane? Šta je Forin ofis rekao povodom toga? A britanski parlament? Upravo. Jedina nada je na nepristrasnosti "Bi-bi-sija" nadam se da će snimiti film o svojim navijačima koji su svetu pokazali gde žive pravi 'fudbalski huligani' - napisala je Zaharova na svom Telegram-kanalu.

Podsetimo, nakon što su Britanci izgubili, policija Ujedinjenog Kraljevstva u nedelju privela je više od 130 ljudi, a skoro 20 pripadnika policije je povređeno.

Početkom 2017. godine britanska televizija Bi-bi-si predstavila je dokumentarni film „Armija ruskih huligana“. Autori su upozoravali sve koji su planirali da putuju u Rusiju na „opasnost“ od susreta sa lokalnim navijačima.