02.08.2021.

07:00

Foto:

Planeta

PUTIN DOBIO BRUTALNO UPOZORENJE! GLAVNI RUSKI OBAVEŠTAJAC UPOZORAVA, Zapad priprema provokacije tokom izbora u Rusiji!

On je dodao ta služba ima podatke o tome kako će se to tačno dogoditi.

Na pitanje da li treba očekivati nove provokacije iz inostranstva pre izbora, Nariškin je odgovorio: "Da, naravno. Naši protivnici se snažno pripremaju".

- Imamo informacije o tome na kojim mestima će delovati, koje tačke će biti pogođene. I naše odgovarajuće strukture su toga svesne, između ostalog i zahvaljujući našoj delatnosti - naveo je Nariškin.

Izbori za donji dom savezne skupštine i drugim nivoima biće održani 17-19. septembra.

Članovi Državne dume biraju se na pet godina po mešovitom sistemu: 225 poslanika biraju se prema stranačkim listama, a 225 po jednomandatnim biračkim jedinicama u jednom krugu.

Znamo deo istine o Navaljnom, imamo proverene informacije.

HOĆE LI RAZUM PREVLADATI! I AMERI UDARILI NA TEHERAN! Blinken: Uvereni smo da je Iran izveo napad na tanker!

Spoljna obaveštajna služba Rusije zna deo istine o slučaju opozicionog lidera Alekseja Navaljnog, izjavio je Nariškin.

- Znamo deo istine. Ne sve, neću se hvalisati. Ali znamo nešto o berlinskom pacijentu. Samo deo istine ili neki indirektni dokaz istine - rekao je on u intervjuu za Jutjub kanal Solovjov delimično prikazan na televizijskom kanalu Rosija-1, preneo je Tass.

Prema rečima Nariškina, tokom godine vezane za događaje oko Navaljnog, Moskva je dobila pouzdane i proverene informacije da je u jednoj evropskoj zemlji održan sastanak službenika specijalnih službi, aktivista nevladinih organizacija i vladinih zvaničnika na kojima se razgovaralo o načinima podrške protestnom pokretu u Rusiji.

BAKIRU ODOBRILI DA NAORUŽA PET HILJADA MIGRANATA ZA NAPAD NA SRPSKU, Zapad sprema rat u BiH! BRČKO JE MESTO ODAKLE SVE KREĆE?!

On je, takođe, potvrdio da kada je Navaljni odveden u Nemačku njegov uzorak nije imao znakove prisustva toksičnih agenasa.

- Ovo kaže naš specijalista. I potpuno im verujem jer je i vi to znate, u našoj ruskoj bolnici urađen čitav niz testova i pregleda i uzgred, korišćena je najsavremenija oprema, kako bi se otkrilo da ni njegova krv ni drugi biološki materijali nemaju bilo šta što bi moglo ukazivati na prisustvo bilo kakvih toksičnih agenasa - naglasio je Nariškin.

Toksični agensi su mogli da budu dodati u biološke uzorke Navaljnog van ruske teritorije, rekao je on.

KINA OPTUŽILA AMERE ZA PANDEMIJU KORONE! OVO NEĆE ZAVRŠITI TEK TAKO! Peking traži da SZO istraži rad Fort Detrika i tima Ralfa Barika!

Prema njegovim rečima, u izveštaju Organizacije za zabranu hemijskog oružja postoji mnogo nedoslednosti i teško je reći da li je bio otrovan nakon što se ukrcao u avion.

- Ali ako su neke oznake zaista otkrivene, onda je realnija pretpostavka da su mu dodate neke supstance u biološki materijal", istakao je Nariškin, a na pitanje da li se to dogodilo na teritoriji Rusije bio je izričit: "Ne, naravno da ne".