24.08.2021.

19:12

Foto: Printskrin video

Planeta

(VIDEO) NEOSVOJIVA TVRĐAVA! TALIBANI NE MOGU DA PRODRU U "DOLINU LAVOVA"! Pandžšir i dalje slobodan, Ahmad Masud vodi pokret otpora, BAŠ KAO I NJEGOV OTAC ŠAH!

- Talibani ni ranije ni sada nisu uspeli da uđu u Pandžšir. Sve vesti o tome da su oni navodno prešli granicu regiona su lažne. Situacija u provinciji ostaje mirna - saopštio je neimenovani sagovornik na koga se mediji pozivaju.

Kako se ističe, talibani nisu uspeli da postignu mirovni sporazum sa vođom otpora u Pandžširu Ahmadom Masudom, sinom poznatog komandanta Ahmada Šaha Masuda koji se svojevremeno borio sa talibanima.

SARAJEVO BI DA SRPSKOJ OTME 120 MILIONA EVRA! DODIK JASAN, NEĆETE NAS PREVARITI, DŽABA MULJATE! MMF ćuti, a to je njihova lova...

- Anas Hakani (član političke kancelarije talibana) dolazio je ovde, nameravajući da postigne mirovni sporazum, ali je Ahmad Masud odbacio predloge talibana - dodao je sagovornik.

Istovremeno, kako prenosi televizija 1TV, predstavnik talibana Zabihula Mudžahid izjavio je da je 80 odsto siguran da neće biti borbi u provinciji Pandžšir.

MUHAREM BAZDULJ RASTURIO OSKAROVCA TANOVIĆA ZBOG "BALJEZGARIJA" O SRBIMA! Šamarčinu popila i kvazi srpska elita, koja podržava bljakotine o sopstvenom narodu - SRAMOTA!

Ranije je nekoliko avganistanskih medija saopštilo da su radikali navodno u protekloj noći uspeli da uđu u Pandžšir u oblasti Parijan