25.08.2021.

07:00

Foto: Fotoilustracija

Planeta

VAKCINA - AMERIČKA PREPORUKA ZA ZAŠTITU OD URAGANA! Tu su i distanca, alkohol, sapun! Približava se "Henri", nema vremena za gubljenje!

CDC je savetovao građanima da se "najpre vakcinišu" ukoliko se nađu na putu tropske oluje "Henri" .

Saveti o neophodnim pripremama nalaze se u uputstvu ,,Pripreme za uragan ili tropsku oluju", objavljenom na portalu CDC-a.

- Vakcinišite se protiv korone što je pre moguće. Vakcine protiv kovida štite vas od bolesti ili teških oboljenja nastalih zbog virusa kovid 19, a vakcine mogu da zaštite ljude oko vas - navodi se u uputstvu.

ŠMITE I SARAJEVO, HAPSITE I GRAJFA ZBOG NEGIRANJA GENOCIDA U SREBRENICI! Majstori, hajde da vas sad vidimo - smete li na Jevreje!

U daljim uputstvima, pored opštih smernica za zaštitu od oluje, CDC savetuje i obavezno nošenje maski i pridržavanje pravila o socijalnoj distanci.

- Svakako sledite preporuke o socijalnom distanciranju (najmanje dva metra rastojanja) i druge preporuke CDC-a kako bi zaštitili sebe i druge - navodi se na veb stranici.

U dodatnim savetima napominje se da ljudi koji napuštaju svoje domove usled bujica i katastrofalnih poplava ne zaborave da spakuju sredstva za dezinfekciju ruku.

MUHAREM BAZDULJ RASTURIO OSKAROVCA TANOVIĆA ZBOG "BALJEZGARIJA" O SRBIMA! Šamarčinu popila i kvazi srpska elita, koja podržava bljakotine o sopstvenom narodu - SRAMOTA!

- Pripremite ,,prvu pomoć" sa ličnim stvarima bez kojih ne možete da funkcionišete u toku vanrednog stanja. Uključiti predmete koji mogu da vam pomognu u zašiti protiv kovida 19, poput sredstava za dezinfekciju ruku ili bar tečnog sapuna, dezinfekcijskih maramica i maski za lice koje bi trebalo da imaju dva ili više slojeva - objavljeno je u priručniku.