10.09.2021.

18:09

Foto:

Planeta

Ljubomorni dečko bacio BETONSKU PLOČU od 35 KILOGRAMA na bivšu devojku... Pa izvršio samoubistvo! /FOTO/

Doktorisu joj rekli da više nikada neće hodati, ali Džouzi je prkosila toj činjenici i sada želi da pomogne drugima.

Džouzi je imala samo 16 godina kada joj se tadašnji dečko pojavio na kućnom pragu i bacio joj betonsku ploču od 35 kg na leđa, slomivši joj vrat.

Nakon incidenta, ljubomorni dečko je sebi oduzeo život, a Džouzi je, osim slomljenog vrata,imala i slomljenu vilicu i jagodice.


Lekari su joj rekli da će doživotno morati da bude u invalidskim kolicima. Međutim, odlučna majka troje dece nastavila je da se čudesno oporavlja i ponovo je naučila da hoda.

Informer

- Upoznala sam svog bivšeg u školi i bili smo zajedno oko dve i po godine, bili smo jedno drugom prva veza - rekla je Džouzi.

- Bio je veoma proračunat, udario me u lice, kada bi se smirio bio je uznemiren što me povredio. Raskinuo je sa mnom nekoliko dana pre incidenta jer nije hteo više da me povređuje - rekla je Džouzi.

Videla sam krv i mislila sam da ću umreti


Ona je dodala da se jednog dana samo pojavio u njenoj kući, zatekao je sa prijateljem, pomislio da je sa njim, pa mi je rekao da izađem napolje ili će je on izvesti. Kaže da je pokušala da pobegne, ali Mur je počeo da je udara sve dok nije izgubila svest.

Informer

- Kada sam se probudila, bila sam okrenuta licem prema podu sa betonskom pločom na leđima. Videla sam da je pored moje glave lokva krvi i mislila sam da ću umreti - izjavila je ona.

Njen bivši dečko, koji je tada imao 17 godina, eksplodirao je od ljubomore kada je video kako nastavlja dalje bez njega. Ploča kojom ju je paralizovao prekrivala je otvor do podruma kuće.