21.09.2021.

15:31

Foto: AP/Photo

Planeta

Boris Džonson otkrio svoju najčuvaniju tajnu!

Britanski premijer Boris Džonson konačno potvrdio da je otac šestoro dece. Džonson se "otvorio" u intervjuu za NBC i prvi put je javno govorio o nekin intimnim temama.

Rekao je da ima sina Vilfreda, sa trećom suprugom Keri, četvoro dece iz braka sa drugom suprugom Marinom Viler. Takođe, ima i ćerku iz vanbračne veze, rođenu 2009. godine.

Ipak, nikada so sada nije pristao da i zvanično otkrije koliko dece ima. Upitan kako je biti otac malom detetu dok si na vlasti, rekao je:

"'To je fantastično. Mnogo je posla, toliko ću vam reći. Ali ja to volim, apsolutno volim. Menjam dosta pelena."

Džonson je u drugom braku sa Marinom Viler, od koje se razveo pre dve godine godine, dobio četvoro dece - Laru Leticiju, Mila Artura, Kasiju Pičs i Teodora Apola.

Sa Helen Mekintajer 2009. godine dobio je vanbračno dete - ćerkicu. Usledile su godine pravne borbe da se ta informacija sakrije od očiju javnosti. Međutim, Apelacioni sud je 2013. godine zaključio da javnost ima pravo da bude obaveštena o tome, jer je Džonson javna ličnost.

I ne samo to, u sudskin spisima se tada pominjala još jedna ćerka koju je Džonson dobio tokom još jedne ljubavne afere, ali premijer taj podatak nikada nije želeo da potvrdi.