27.09.2021.

20:41

Foto:

Planeta

KO O ČEMU, MILANOVIĆ O SRBIJI! NOVA PROVOKACIJA PREDSEDNIKA HRVATSKE! Subotica je nekada bila najveći hrvatski grad!

Ovo je rekao u Splitu hrvatski predsednik Zoran Milanović i upitao:

- Da li je Subotica hrvatski svet? Veća je nego sve zajednice u kojima Srbi žive u Hrvatskoj. Ali, Subotica nije hrvatski svet, ja ne mogu da pretendujem na to. Tamo žive Hrvati i tada ih je bilo više nego Srba u ijednom gradu u Srbiji tada.

Milanović je ocenio je da je na Kosovu došlo do eskalacije i konstatovao da i on može da pozove na deeskalaciju, "kako to radi EU diplomatija, pa ne napravi ništa".

SRBIJA DOBILA NAJBOLJU VEST IKAD, "Gasprom" potpisao 15-GODIŠNJI UGOVOR SA MAĐARSKOM o snabdevanju gasom PREKO NAŠE ZEMLJE!

- Kosovo sada možda malo tvrdoglavo traži istu meru - ocenio je Milanović poslednje događaje na Kosovu, rekavši da bi možda bilo bolje "da su se pokrili ušima i ćutali".

Osvrnuo se i na stanje u Crnoj Gori.

- U članici NATO-a, Hrvatskoj susednoj zemlji, u Crnoj Gori stanje je takvo da deo političkih stranaka Crne Gore direktno odgovara vlastima u Beogradu - ocenio je Milanović koji situaciju u toj državi smatra ozbiljnom.

I NEMCI SU UKAPIRALI, PEŠADIJSKA ČETA VOJSKE SRBIJE NA VEŽBI "UKRŠTENE SABLJE 21"! Kak to radi naša vojska gledaće Ameri, Britanci, Francuzi...

Po njemu deo političara i njihovih pristalica ne žele Crnu Goru kao nezavisnu državu.