29.09.2021.

18:07

Foto:

Planeta

INCKOVA META BIO ČITAV SRPSKI NAROD! Zaharova brutalno prozvala šefa OHR, Zakon o zabrani "negiranja genocida" u Srebrenici odmah ukinuti!

Amandmane je pre dva meseca nametnuo sada već biši visoki predstavnik za BiH Valentin Incko.

- Incko je nastojao očistiti političko polje zemlje od nezgodnih političara, a meta njegovog napada bio je čitav srpski narod.
 
Ona je nazvala nametnute izmene Zakona grubim mešanjem u unutrašnje stvari suverene države, ističući da oni nanose kolosalnu štetu procesu međuetničkog pomirenja u BiH.

- Potpuno razumemo val narodnog ogorčenja koji je nastao u Bosni i Hercegovini, posebno u Republici Srpskoj, kao rezultat voluntarističkih akcija "spoljnog menadžera". Nadamo se da će unutrašnja politička kriza, koja je izazvala negodovanje svih Srba, uključujući opoziciju, da učestvuju u radu zajedničkih organa u BiH, biti rešena. Najbolji izlazak iz situacije je povlačenje Inckove nezakonite odluke - dodala je Zaharova.

NOVI BISER MILANOVIĆA! Javio se "predsednik svih Hrvata"! Ovaj put "analizirao" je Dodika...

Ona je istakla da je međunarodna zajednica ispunila svoje zadatke u zemlji, te da je mentorski ton u pogledu unutrašnjih poslova BiH neprihvatljiv.