11.10.2021.

19:58

Foto:

Planeta

(VIDEO) PIJANI AMERIČKI MARINCI NAPRAVILI DIPLOMATSKI SKANDAL U MOSKVI! Snimljeni "u krađi", odmah izbačeni iz Rusije...

Porparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova otkrila je da je Moskva uputila protest ambasadi zbog ovog incidenta.

- S obzirom da osumnjičeni imaju imunitet, ministarstvo je poslalo dopis ambasadi. Američkoj strani je data mogućnost da osumnjičenima ukine imunitet ili ih udalji iz Rusije - rekla je ona, i dodala da je poslanstvo SAD "po svoj prilici izabralo drugu opciju."

Na snimcima koje su objavili istražitelji, vide se trojica marinaca koji posrćući izlaze iz jednog bara u 1.13 ujutru. Druga kamera, snimila ih je kako se vraćaju u američku ambasadu dok jedan od njih nosi crni ranac.

ENGLEZI, NA ČEMU STE VI?! SAN TVRDI DA SU IM RUSI UKRALI FORMULU ZA VAKCINU, PA NAPRAVILI SPUTNJIK V! Reakcija Moskve sve objašnjava!

Kasnije je vlasnik ruksaka Dmitrij Kornilov prijavio nestanak torbe koju je stavio ispod šanka dok je odlazio u toalet.

- Unutra su bile vizitkarte sa mojim podacima. Mogli su da se jave ili da pošalju imejl i da kažu da će vratiti torbu. Čak sam bio spreman i da ih nagradim, ali oni nisu zvali - rekao je Kornilov, i dodao da smatra da incident nije bio namerna krađa. 

Nakon pokretanja istrage ovom stanovniku Moskve je vraćena torba.