24.10.2021.

21:40

Foto: Reuters

Planeta

TRAMP ZAKUCAO BAJDENA I UZDRMAO AMERIKU! Plašimo se Rusije i Kine, a UMIREMO IZNUTRA, koliko glupe su postale SAD - tužno je gledati ovo!

- Naša država se truje tako što milioni ljudi ilegalno prelaze našu granicu, a u mnogim slučajevima nisu ni ispitani, ni zaustavljeni. Mnogi su kriminalci iz ispražnjenih zatvora drugih zemalja, većina njih su opasni - naveo je Tramp u saopštenju, preneo je „Njujork post".

- Prva stvar koju bi trebalo uraditi, a treba je uraditi brzo, jeste da se završi izgradnja zida. Dogovor se mora postići sa Meksikom, koji služi kao barijera dugačka 3.500 kilometara, a ne kao lansirna platforma odakle ilegalci dolaze - smatra Tramp.

Uz okončanje izgradnje zida, Bajden je prekinuo Trampovu imigracionu politiku, nakon čega je došlo do povećanja u broju imigranata koji su došli u SAD iz Meksika i iz Centralne i Južne Amerike.

MAJSTORE, A GDE SI TI BIO?! ZORAN MILANOVIĆ PONIZIO HRVATE! Kada je Tus pozvao Zagrepčane da krenu u proboj ka Vukovaru, niko nije došao, padala je kiša, gde po takvom vremenu ići u rat?

Američka carina i pogranična služba privele su rekordnih 1,7 miliona migranata bez dokumenata u prethodnih 12 meseci, naveli su zvaničnici.

Tramp je izrazio zabrinutost zbog avganistanskih saveznika koji se transportuju u SAD, nakon što se Bajdenova administracija 31. avgusta povukla iz Avganistana.

RUSKE RAKETE IDU 28 MAHOVA, A AMERIČKE JEDVA PET! Fijasko Pentagona na testu hipersoničnog oružja Moskvu nasmejao da suza!

- Koliko glupa je postala naša država... Tužno je gledati ovo, pre 10 meseci nismo imali nijedan od ovih problema, niti probleme sa ekonomijom, inflacijom, cenama goriva koje su otišle u nebesa i još mnogo toga - naveo je Tramp.