28.10.2021.

20:40

Foto: Fotoilustracija

Planeta

AMERI PRETE DA ĆE RAKETAMA POTOPITI RUSKU FLOTU! Moskvu odavno nije nešto ovako nasmejalo - ZNAJU LI ONI UOPŠTE ŠTA PRIČAJU!

- Prvo, brodovi (flote) nisu obični brodovi. Oni imaju sistem zaštite i odbrane i, što je najvažnije, dobro su naoružani. Osim toga, naši brodovi uvek su pokriveni iz vazduha, a i sami imaju manevarske sposobnosti. Nije tako lako pogoditi ih raketama, tim pre subsoničnim kao što su 'Tomahavk' i 'Harpun'. Takve rakete naše PVO obaraju i to ih obaraju prilično precizno, tako da nema potrebe da se zastrašuju Baltička i Crnomorska flota, objasnio je Komojedov za Sputnjik.

Admiral je istakao da ruska mornarica redovno proverava efikasnost svojih brodskih raketnih sistema obaranjem raketa meta, pri čemu su u pitanju supersonične rakete.

(VIDEO) AMERIKA U ŠOKU, BAJDEN SE RUKUJE SA "NEVIDLJIVIM ČOVEKOM"! Šta se to dešava sa predsednikom SAD, ljudi njemu je povereno nuklearno oružje - AMAN!

Ranije je novinar američkog časopisa „Fobrs" Dejvid Aks napisao da bombarderi američkog vazduhoplovstva B-1 imaju „novi glavni zadatak - da potope" ruske brodove Baltičke i Crnomorske flote. U članku se navodi da bi dva bombardera mogla da ispale 48 raketa dugog dometa, što bi moglo biti dovoljno da se potopi čitava Baltička flota.