08.11.2021.

22:22

Foto:

Planeta

(VIDEO) RUSI U SIRIJI I LIBIJI SE POIGRALI SA DO SKORO NERANJIVIM TURSKIM "BAJRAKTARIMA TB2"! Buk-M2E ih rušio kao "glinene golubove"!

Prema brojnim izvorima, Rusija je nakon razornog uništenja turskih bespilotnih letelica u Siriji, a potom i u Libiji, potpisala ugovore za nabavku 26 bataljona PVO raketnog sistema Buk-M2E.

- Od 2020. godine raznim zemjama izvezeno je 26 diviziona PVO raketnog sistema Buk-M2E  - prenosi Telegram kanal „Militarist".

Ranije su se pojavile informacije da je potražnja za ruskim kompleksima porasla nakon što su se uspešno etablirali u Siriji.

Štaviše, jedan od kupaca je postala i sama arapska republika, pošto su relativno jeftini kompleksi u potpunosti opravdali svoju namenu.

SVI TRAGOVI VODE KA HILARI KLINTON?! Raskrinkan najveći politički skandal u SAD, KAKO JE IZMIŠLJENA PRIČA O TRAMPOVOM ŠUROVANJU SA RUSIJOM!

Postoje informacije da je nekoliko diviziona PVO raketnog sistema Buk-M2E isporučeno Jermeniji nakon završetka sukoba u Karabahu.

Prema podacima sirijske vojske i predstavnika Libijske nacionalne armije, uz pomoć PVO sistema Buk-M2E uništeno je najmanje 28 dronova turske proizvodnje, uključujući Bajraktar TB2, ANKA-S i druge.

BAKIR SE UPLAŠIO, ČIM JE ČUO DA ĆE DODIKA PRIMITI LIČNO ERDOGAN, PROMENIO JE PLOČU! Srbi mu više nisu "crni đavoli" koji ruše BiH, a i lider Turske je dobar sa Srbima, pa...

S obzirom na to da je danas jedan od najjeftinijih i najefikasnijih sistema za borbu protiv neprijateljskih aviona, krstarećih raketa i dronova, broj isporuka ovog naoružanja drugim zemljama će nastaviti da raste.