23.11.2021.

07:00

Foto: AP/Prtintskrin/Fotoilustracija

Planeta

(VIDEO) PUTIN SRUŠIO AMERIČKI TAJNI PROGRAM X-37! Šef tajne službe Izraela otkrio ono što je Pentagon krio kao "zmija noge"! Rusi, ne samo što ruše satelite, već i...

Prema Jakovu Kedmiju, izraelskom političkom ekspertu i bivšem šefu Nativ službe, Moskva je ozbiljno potvrdila da će steći vojnu dominaciju u svemiru.

Test nove ruske rakete izazvao je strah Amerikanaca da će uskoro izgubiti vojnu dominaciju u svemiru. Kedmi smatra da je lansiranje rakete za SAD uporedivo sa testovima ruskog hipersoničnog oružja Avangard i Kinžal.

S tim u vezi, ekspert je skrenuo pažnju na činjenicu da će Rusija sada moći da uništi američki mini-šatl X-37. Reč je o eksperimentalnoj orbitalnoj letelici Sjedinjenih Država dizajniranoj da testira budućnost tehnologija ... Pentagon već nekoliko godina sprovodi tajni program za proizvodnju ovih aviona, a već su sastavljena 4 primerka X-37.

BRZA PRUGA SOLUN-BEOGRAD- BUDIMPEŠTA "TRN JE U OKU" ZAPADA, SRBIJA I MAĐARSKA SU POD BARAŽNOM VATROM! U pozadini je obračun sa Kinom!

Sve ovo američki sistem, od broda X-37 do postojećih satelita, stavlja u veoma težak položaj, primetio je Jakov Kedmi u eteru Jutjub kanala „Solovjev-lajv".

Činjenica je da je američki protivraketni odbrambeni sistem u velikoj meri zasnovan na svemirskoj komponenti, uz pomoć koje objekti otkrivaju lansiranja balističkih raketa i uništavaju ih nakon 40-50 sekundi.

OVE ZEMLJE IMAJU NAJMOĆNIJE AVIJACIJE NA SVETU! PRVE TRI SU OČEKIVANE, ALI... Nikad ne biste pogodili ko je na četvrtom, ptetom, šestom mestu...

Sada će ruske protivsatelitske rakete moći da pogode takve elemente američkog protivraketnog odbrambenog sistema i time ponište njegovu funkcionalnost.

Tako će Ruska Federacija uz pomoć protivsatelitskih raketa, satelita za istraživanje, letelica presretača i drugog naoružanja moći da stekne dominaciju u svemiru, pošto već ima prednosti u odnosu na SAD u hiperzvuku na Zemlji.

Kedmi veruje da će ko izgubi kosmos biti poražen u budućem ratu, jer sve počinje izviđanjem svemira.