29.11.2021.

22:04

Foto: Reuters

Planeta

(VIDEO) AMERIČKI I NATO BRODOVI U CRNOM MORU NE MOGU OPSTATI VIŠE OD 14 MINUTA! Znaju oni to, ali se i dalje glupiraju... Ruski eksperti nisu mogli više da ćute!

Uzimajući u obzir ogroman broj obalskih raketnih sistema raspoređenih na Krimu i duž ostatka ruske obale, „preživljavanje" apsolutno bilo kog ratnog broda NATO-a bilo gde u Crnom moru meri se za najviše 14 minuta.Prema ekspertima, danas počinje pomno da se prati ulazak u Crno more apsolutno bilo kog NATO broda, a da ne pominjemo stalnu kontrolu nad brodovima zemalja Alijanse koji se već nalaze u vodama regiona.

(FOTO/VIDEO) ŠTA SE DEŠAVA NA KRIMU, OGROMNI TALASI UDARILI NA POLUOSTRVO, 56 HILJADA LJUDI OSTALO U MRAKU, a vetar nosi sve pred sobom!

U slučaju i najmanje pretnje od napada, ruski obalski raketni sistemi će moći da unište apsolutno bilo koji cilj u roku od najviše 14 minuta, iako će u stvarnosti do uništenja neprijateljskih snaga doći mnogo ranije, pošto će, između ostalog, ruski brodovi i podmornice stalno dežuraju u vodama Crnog mora.

- Pokušaji SAD i zemalja NATO-a da pokažu dominaciju u crnomorskom regionu apsolutno su uzaludni. Ako bude potrebno, Rusija možda uopšte ne dozvoli da brodovi NATO-a izađu van teritorijalnih voda zemalja regiona, a svaka agresija od strane brodova Alijanse će neminovno biti kažnjena - napominju ruski analitičari.