13.12.2021.

21:38

Foto:

Planeta

(FOTO) AUUU, AMERI ŠTA SE TO DEŠAVA! NUKLEARNA PODMORNICA SAD, puna nuklearnog oružja UDARILA U KINESKI DRON - nije bila stena!!

Sudeći po pričinjenoj šteti, skoro svako potapanje ove podmornice bi dovelo do plavljenja nuklearnog odeljenja, a činjenica da je podmornica koja je nosila nuklearno oružje nekim čudom uspela da izađe na površinu odmah nakon sudara govori da je američka komanda imala veliku sreću.

Na predstavljenim fotografijama vidi se da je pramac nuklearne podmornice „USS Connecticut" zgužvan skoro do same kormilarnice.

Priroda oštećenja ukazuje na činjenicu da se ne radi o sudaru sa bilo kojom podvodnom stenom, budući da se glavno oštećenje nalazi u gornjem delu nosnog konusa podmornice.

TERORISTI NAPALI PRAVOSLAVNU ŠKOLU U RUSIJI?! RASTE BROJ POVREĐENIH, SVI SU TINEJDŽERI! Napadač aktivirao bombu i razneo se...

Trenutno postoje informacije da je podmornica osim spoljnih oštećenja onesposobila sve torpedne cevi u svom naoružanju, iako je verovatno da podmornica ima i nekoliko oštećenih komora.

Prema zapadnim izvorima, uzrok ovako ozbiljne štete bio je čeoni sudar sa nepoznatim kineskim podvodnim vozilom bez posade, koji iz nepoznatih razloga nije mogla da otkrije posada američke podmornice „USS Konektikat".

RUSIJA STAVILA VETO! ZAPAD HTEO DA "KLIMATSKE PROMENE" predstavi kao pretnju za međunarodni mir i stabilnost... Usprotivile se i Indija i Kina!

Podsetimo, prve tvrdnje bile su kako je nuklearna podmornice „Konektikat" udarila u podvodnu planinu u Južnom kineskom moru.

Sada to više nije izvesno, a najnovija otkrićagovor da je to ipak bilo nešto drugo, najverovatnije dron kineske vojske.