28.12.2021.

11:29

Foto: youtube

Planeta

(VIDEO) Policija tokom potere upucala djevojčicu (14) u garderobi, nesrećno dete preminulo!

Sve je počelo kada je prošlog četvrtka dvadesetčetvorogodišnji Danijel Elena-Lopez sa biciklom ušao u jednu prodavnicu koja se nalazi u Holivudu, a onda se zajedno sa biciklom popeo pokretnim stepenicama. Na sebi je imao majicu bez rukava i šorc. Nekoliko trenutaka kasnije pojavljuje se na snimku u jakni i farmerkama, a zatim zamahuje biciklom i napada druge kupce, piše CNN.

Policija SAD-a je odmah reagovala,a na snimcima iz prodavnice najpre se vidi žena koja prekrivena krvlju leži na podu. Policija juri prodavnicom i pokušava da locira osumnjičenog Danijela, zbog kog je ova žena stradala. Jedan od policajaca je zatim ispalio tri metka ka osumnjičenom, koji nakon toga pada na tlo.

Valentina Orelana-Peralta (14) bila je za vreme jurnjave u garderobi sa svojom majkom, a jedan od metaka probio je zid svlačionice i pogodio devojčicu u prsa. Nedužna četrnaestogodišnjakinja je nnakon toga odmah preminula.

Osumnjičeni je takođe preminuo na licu mesta. U blizini njegovog tela pronađena je metalna brava za bicikl. Policija nije pronašla vatreno oružje.

Policajac koji je pucao na osumnjičenika i pritom pogodio i usmrtio i devojčicu, sada je na plaćenom administrativnom odmoru. Istraga incidenta je u toku.

Pogledajte snimak i uverite se sami: