02.01.2022.

15:52

Foto: Printskrin

Planeta

OVAKO TO RADI POLICIJA U SRCU EVROPE! Krvoločni psi rastržu protestante, policija bez milosti pendreči žene, ŠOK SCENE na protestu u AMSTERDAMU! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Hiljade ljudi okupilo se na demonstracijama koje nisu dobile dozvolu vlasti jer je policija procenila da su pojedini demonstranti spremni na nasilje, preneo je AP. Izdata je hitna naredba okupljenima da napuste Trg muzeja, a u jednom momentu došlo je do potpunog haosa kada je policija na najbrutalnji način demonstrante rasterala u obližnje ulice

Naime, pripadnici policije bili su nemolosrdni u pendrečenju okupljenih - čak i žena, a koristili su i pomoć policijskih pasa. Na mrežama se pojavio uznemirujući snimak na kojem se vidi kako psi kidišu na demonstrante, a jedan pas sčepao je protestanta za ruku i bukvalno počeo da ga rastrže, dok policajac pokušava da obuzda životinju koja ne pušta nesrećnog čoveka.

Informer


Broj novozaraženih korona virusom postepeno se smanjuje u Holandiji, koja je uvela mere zaključavanja u novembru i dodatno ih pooštrila tokom praznika. U okvru lokdauna zatvorene su sve prodavnice izuzev onih koje prodaju osnovne životne namirnice, ali i barovi, restorani i muzeji, pozorišta i bioskopi.