18.01.2022.

10:05

Foto:

Planeta

SILOVAO RUSKU DEVOJČICU KAD JOJ JE MAMA OTIŠLA NA POSAO, PA SE SAKRIO NA DRVETU, posle ovog zločina POOŠTRAVANJE zakona o pedofiliji!

Policajci su opkolili osumnjičenog Romana Ščukina (38) i stavili mu lisice kada je nakon tri sata sedenja na jednoj brezi na temperaturi od -19 stepeni sišao, prenosi britanski San.

Navodna žrtva podigla je uzbunu tako što je otrčala do kuće svoje sestre pre nego što je hitno prebačena u bolnicu na operaciju nakon što je zadobila ozbiljne unutrašnje povrede. Ščukin, koji je i ranije osuđivan, odlučio je da se popne na jednu brezu kako bi izbegao policiju.

Sumnja se da je silovanje usledilo nakon što je devojčicina majka otišla na posao. Majka je, inače, dosta vremena provodila van doma zbog posla, a i nije se previše posvećivala kući, svedoče komšije.

Osumnjičenom, 38-godišnjaku, koji je ranije osam puta osuđivan za krađu, određen je pritvor. Žrtva je u bolnici. 

Ovaj nemili događaj dogodio se u u trenutku dok Rusija pooštrava svoje zakone o pedofilima. Predložene izmene uključuju automatske doživotne kazne za ponovljene seksualne napadače dece i poboljšano praćenje osuđenika nakon njihovog puštanja iz zatvora.