20.02.2022.

21:59

Foto:

Planeta

AMERI TVRDE DA SE SPREMAJU TERORISTIČKI NAPADI U RUSIJI, ZAHAROVA IH ODUVALA! Kako ovo shvatiti, kome ste prosledili te informacije?

Zaharova je upitala da li su Sjedinjene Američke Države podelile svoja saznanja sa ruskim kolegama kroz zvanične kanale.

- Pitanje za Ambasadu SAD u Moskvi. Da li ste prosledili bitne informacije svojim ruskim kolegama kroz zvanične kanale? Ukoliko ne, kako treba ovo da se shvati?  - napisala je Zaharova na svom Telegram kanalu.

AMERI AKTIVIRAJU PAKLENI PLAN PROTIV SRBIJE, POSLEDICE SU NESAGLEDIVE! Beograd mora da pokrene kontramere u koordinaciji sa Rusijom i Kinom...

Podsetimo, ambasada SAD u Moskvi izdala je danas hitno upozorenje svojim državljanima i pozvala ih da razmotre napuštanje te zemlje zbog pretnji napadima u Moskvi i duž ruske granice sa Ukrajinom.

Postoje pretnje napadima na tržne centre, železničke i metro stanice i druga mesta za javna okupljanja u većim urbanim oblastima, uključujući Moskvu i Sankt Peterburg, kao i u oblastima pojačanih tenzija duž ruske granice sa Ukrajinom, navodi se u saopštenju ambasade koje je preneo Rojters.