02.07.2022.

23:20

Foto: AP PHOTO

Planeta

PUKLA LJUBAV IZMEĐU EVROPLJANA U UKRAJINACA! Medvedev im poručio: Setite se neiskusnog momka u zelenoj majici, i za sopstveno dobro, što pre raskinite brak sa njim!

- Izgleda da se uzbudljiva ljubavna priča Evropljana i Ukrajinaca završava. Evropljani više ne žele Ukrajince, već su umorni od njih. Besni Poljaci prisetili su se svog pomahnitalog nacionalizma. Glasno podsećaju skoro četiri miliona Ukrajinaca, koji su se smestili u njihovoj zemlji na to da su u Poljskoj. Slični procesi odvijaju se i u drugim evropskim zemljama, koje su započele 'ljubavne igre' sa Kijevom - napisao je Medvedev na svom Telegram kanalu.

Kako je naglasio, od ukrajinofilije do ukrajinofobije samo je jedan korak. Prema njegovim rečima, izbledela osećanja „neće ponovo rasplamsati nikakva obećanja o budućem ne tako skorom i neravnopravnom braku“.

- A, ne bi bilo loše da se Ukrajinci sete i svoje nekadašnje ljubavi prema neiskusnom momku u zelenoj majici. I, radi sopstvenog dobra, trebalo bi da što pre raskinu taj brak zauvek - dodao je Medvedev.