12.07.2022.

20:19

Foto:

Planeta

BRAT NESTALOG MARTINA NE PRIHVATA DA GA VIŠE NEMA, MOLBA SKOPLJA USLIŠENA! Grčka će napraviti izuzetak, nastavlja se potraga za nestalim makedonskim turistom

Osmani je izrazio zahvalnost grčkoj obalskoj službi na požrtvovanosti, kao i lokalnom stanovništvu, uključenom u potragu, saopšteno je iz Ministarstva spoljnih poslova u Skoplju, prenele su vesti.mk.

Turista Martin Jovanovski je nestao u subotu popodne na plaži Miti u Poseidiju na Halkidikiju, gde su, prema rečima meštana, morske struje veoma jake.

Brat nestalog Martina, Goran Jovanovski oglasio se putem Fejsbuka apelom na makedonsku vladu i Ministarstvo spoljnih poslova da pomognu u pronalaženju načina da se potraga za Martinom nastavi.

Prema grčkim zakonima potraga za Martinom bi trebalo danas da bude obustavljena, ali porodica, rodbini i prijatelji veruju da je mladić živ i da čeka spasioce, napisao je, između ostalog, Goran.

Martin je nestao u subotu popodne na plaži Miti, u Poseidiju na Halkidikiju, gde su, prema priči meštana, morske struje veoma jake.