13.07.2022.

15:34

Foto: AP/Tanjug

Planeta

(VIDEO) OVO AMERIKA NIJE ZNALA, RODITELJI URNISANI! Otkriveno šta su policajci radili dok je tinejdžer izvodio krvavi pir!

Snimak prikazuje 18-godišnjeg napadača kako ulazi u zgradu i, noseći jurišnu pušku AR-15, nesmetano prolazi hodnikom u 11:33 ujutro 24. maja. Nekoliko trenutaka kasnije vidi se dete kako nailazi iza ćoška hodnika, pa beži. Prvi policajci stižu dve i po minute kasnije. Dvojica prilaze učionici, ali se povlače nakon što se začuju pucnjevi, navodi Index.hr.


U 11:52 stiže još policajaca naoružanih pištoljima, sa pancirima, ali i dalje ne upadaju u učionicu u kojoj se nalazi napadač. U 12:30 vidi se kako se jedan policajac zaustavlja kako bi uzeo sredstvo za dezinfekciju ruku. U 12:50, dakle 77 minuta nakon što je napadač ušao u školu, policajci su upali u učionicu i ubili ga.

Informer

Reakcija policije nedeljama pod istragom

Katastrofalno loša reakcija policije nedeljama je u centru federalnih, državnih i lokalnih istraga o masakru i njegovim posledicama. Porodice žrtava zalagale su se za objavljivanje snimka, a čitav video trebao bi da bude objavljen tokom vikenda.


Ranije ovog meseca, izveštaj Teksaškog odeljenja za javnu bezbednost otkrio je da je policajac iz Juvaldija mogao da puca u Ramosa pre nego što je ušao u školu, ali je oklevao dok je čekao dozvolu nadzornika.


Masakr u Osnovnoj školi "Rob" poslednji je u nizu masovnih pucnjava širom Sjedinjenih Američkih Država. 

Informer

Video možete pogledati OVDE