25.08.2022.

16:53

Foto:

Planeta

MONSTRUOZNO, OTAC SE IŽIVLJAVAO NAD DECOM! Terao ih da jedu izmet, stavljao im petarde u pantalone, zaključavao...

Nalog za hapšenje izdat je za Kevinom Grantom iz Naugataka u državi Konektikat, nakon što su vlasti saznale za nove navode u vezi sa slučajem zlostavljanja dece koji je istražen u oktobru 2020. godine, prenosi NBC Nev Iork.

Policija je još u maju saopštila da je saznala za dodatne optužbe koje proizilaze iz slučaja zlostavljanja dece koji je istražilo odeljenje u oktobru 2020. godine, piše NBC Njujork.

Informer

U izjavi se navodi da je Grant, 33, više puta izlagao svoju decu zlostavljanju ili ih terao da budu svedoci zlostavljanja svoje braće i sestara. Navodi se da su deca, uzrasta između 5 i 11 godina, ponekad bila izložena ekstremnom nasilju u jednom slučaju. Grant je istukao jedno od svoje dece pojasom do te mere da nije moglo da hoda, dodaje se.

Drugi slučaj uključen u izjavu pod zakletvom kaže da je jedno dete stavljeno u orman kao oblik kazne. Kada je morao da koristi kupatilo, dobio je kutiju da koristi dok je bio zaključan u ormanu, a zatim ga je Grant naterao da jede sopstveni izmet dok su druga deca gledala, navodi se u izjavi.

Policija je saopštila da je izjava pod zakletvom takođe opisala incident u kojem su deci dali palicu sa kopčama za palac na njoj i naterali da se udaraju. Vlasti su takođe saopštile da je Grant optužen da je stavio petarde u pantalone.

Informer

Grant je priveden 10. avgusta. On se suočava sa optužbama koje uključuju nesavesno ugrožavanje, rizik od povrede deteta i namernu okrutnost prema osobama. Grant je pušten uz sudsku kauciju od 50.000 dolara i pojavio se na sudu sledećeg dana. Istražitelji su rekli da Grant trenutno čeka suđenje za slične navode iz prvobitne istrage 2020.