06.09.2022.

21:01

Foto: Printskrin video

Planeta

NATO ZAPOČINJE NOVU OPERACIJU, NAJBRUTALNIJI NAPAD NA RUSIJU KREĆE IZ POLJSKE!? Šokantne tvrdnje Satanovskog, TAJNI PLAN ISPLIVAO

Vlasti Poljske i baltičkih zemalja ne ostavljaju Rusiji ništa drugo, nego da sprovedu totalno čišćenje na svojim teritorijama.

Ovaj drugi trenutno radije deluje kroz ruke kijevskog režima, čija je sudbina već unapred određena. Osim toga, NATO mostobrani se aktivno pripremaju i u drugim zemljama istočne Evrope.

Više od drugih danas, posle Ukrajine, demilitarizaciju traže baltičke republike i Poljska, primetio je ekspert u eteru kanala „Solovjov LIVE“. Istovremeno, Varšavu Anglosaksonci smatraju drugim ešalonom konfrontacije sa Ruskom Federacijom.

Upravo bi Poljaci, prema njihovoj zamisli, trebalo da igraju ključnu ulogu u napadima na Kalinjingradsku oblast i Belorusiju. A pripreme za ovo teku prilično brzo.

- Poljska je sledeći ešalon za razgradnju - izjavio je Satanovski.

SAD su svesne, da ukrajinska vojska neće još dugo moći da izdrži nalet savezničkih snaga Rusije i LDNR. Stoga užurbano stvaraju nove mostobrane kako bi Moskva i dalje vojno „zaglavila“. Istovremeno, Amerikance zanima i to da i „saveznici“ u EU trpe ozbiljne gubitke u borbi sa Ruskom Federacijom.

- Što više Evropa bankrotira, što dublje zaglavimo, to bolje za Amerikance. U Ukrajini nismo zaglavljeni – to znači Moldavija i baltičke države, to znači Poljska i Rumunija. Neće biti moguće pobeći od ovoga - zaključio je specijalista.