06.10.2022.

07:00

Foto: Printskrin video

Planeta

POBEGLA OD RATA U UKRAJINI, NAPRAVILA HAOS U BRITANIJI! LJUBAVNA PRIČA S LOŠIM POČETKOM I RUŽNIM KRAJEM!

Njen domaćin Toni Garnet (30), koji je zbog nje ostavio svoju ženu Lornu i njihovo dvoje dece, raskinuo je sa Sofijom posle nepunih pet meseci jer je mnogo pila i imala izlive besa, zbog čega je dva puta bila hapšena.

Nisu joj dali vizu?

Karkadimova je dospela na naslovnice britanskih tabloida nakon što je za samo deset dana boravka u kući svojih domaćina uspela da im rasturi dugogodišnju vezu. Toni Garnet se sa Sofijom iselio iz kuće i odveo je prvo kod svojih roditelja, nakon čega su iznajmili stan u Bredfordu, gde su živeli zajedno oko četiri meseca. On kaže da je u početku bio presrećan sa Ukrajinkom, da je mislio da će se oženiti njom, ali da je ona vrlo brzo počela da pokazuje svoju pravu narav.

- Stalno je pila piva sa velikim procentom alkohola. Konstantno smo se svađali. Imala je i strašne izlive besa. Jednom je nožem izbola kuhinjski zid. Drugi put se pijana pojavila na vratima mog prijatelja, kod kojeg sam bio na večeri. Ne znam ni kako me je našla tamo, ali znam da mi je bilo izuzetno neprijatno i da sam morao da se izvinjavam svom prijatelju - ispričao je Toni.

On je dodao da je Sofija zbog svojih ispada dva puta bila hapšena, te da ju je policija na kraju odvela iz njegove kuće i smestila u izbeglički hotel.

- Njena izbeglička viza ističe, rekla je da će je produžiti, ali nije. Verovatno joj je nisu dali - kazao je Toni.

Kako je istakao, više ne želi da vidi Sofiju i misli da je dobro što se ona vraća u Ukrajinu, gde će biti sa porodicom. Poslednje što je za nju učinio jeste to što ju je ispratio do aerodroma u Mančesteru, gde se ukrcala na avion za Poljsku, odakle će otići u Ukrajinu.

Želi da provodi vreme s ćerkama

Toni Garnet kaže da trenutno ne razmišlja o novoj ljubavnoj vezi, niti da se vrati bivšoj ženi Lorni.
- Ne mogu ni sam sa sobom da spavam, a kamoli sa nekim drugim. Treba mi malo vremena za sebe. Želim da provedem vreme sa ćerkama. Mnogo mi nedostaju. One su jedan od razloga što smo se Sofija i ja razišli. Nije volela da pričam o njima. Međutim, one su mi važnije od svega - kazao je Toni.

Na aerodromu je Sofija rekla novinarima da se kaje zbog svog ponašanja, te da se nada da će se Toni predomisliti i primiti je nazad.

- Mogu da se vratim u Britaniju samo ako me Toni primi nazad, čemu se iskreno nadam. On je za mene jedini muškarac na svetu. Zamolila sam ga da ne izlazi sa drugim devojkama jer mislim da možemo da rešimo probleme. Volim Tonija više nego što rečima mogu da opišem. Rekla sam mu da mi je žao što sam ga povredila. Žao mi je zbog svega što se dogodilo i tek sad shvatam koliko je Toni učinio za mene. I dalje se nadam da će se predomisliti - rekla je uplakana Sofija.

Ljubomorna na decu

Ona je priznala da ju je izluđivalo to što Toni voli svoje dve ćerke, koje je dobio sa Lornom.

- Bilo mi je veoma teško da prihvatim činjenicu da Toni ne može da ima više dece jer je uradio vazektomiju. Ludela sam zbog toga što već ima dvoje dece sa bivšom partnerkom, o kojima je uvek pričao sa velikom ljubavlju - kazala je Sofija.

Na rastanku je zagrlila Tonija i ukrcala se u avion, a mediji u Britaniji pišu da ne veruju da će se ikad vratiti, te da joj žele mnogo sreće i da bude na sigurnom u Ukrajini.