11.11.2022.

19:59

Foto: Printscreen tiktok

Planeta

MUŠKARAC IZ DRUGOG SVETSKOG RATA DRŽI AJFON U RUCI?! Dva brata veruju da je njihov deda vremenski putnik, fotografija izazvala brojne reakcije (FOTO)

U video snimku sa skoro 16.000 lajkova, jedan korisnik TikTok-a tvrdi da je njihov predak bio kao "Kapetan Amerika" nakon što je pronašao fotografiju na kojoj se čini da mladi vojnik drži kantu i predmet koji je upadljivo sličan iPhone-u.

Korisnik TikTok-a Džimi filmski stvaralac objavio je video na svom nalogu sa 10.000 pratilaca, ali mnogi gledaoci su skeptični prema teoriji.

Informer

Dečaci tvrde da je deda vremenski putnik

Jedan gledalac je prokomentarisao: „To je ogledalo, koje se često koristi za flešovanje Morzeove azbuke.“

Drugi je rekao da je navodni iPhone vojno ogledalo za brijanje, jer je čovek na fotografiji takođe imao peškir preko ramena i konzervu vode.

Informer

Predmet koji drži liči na telefon modernog doba

Drugi su požurili da brane Džimijevu lažnu tvrdnju, uz komentar jednog korisnika, „sva tehnologija koju danas koristimo postojala je pre nekoliko hiljada godina“.

Čovek na fotografiji je Džimijev deda, kojeg on od milja zove "tata Džordž".

Džimi je jedan od mnogih korisnika TikTok-a koji tvrde da su svedoci putnicima kroz vreme - ili čak sami predviđaju budućnost.

Informer

Predmet koji je izazvao brojne reakcije

U oktobru je jedan TikTok nalog predvideo da će džinovski asteroid uništiti pola Amerike i da će se naći novi život na udaljenim planetama.
Drugi je nedavno tvrdio da je putnik kroz vreme iz 5000. godine i dao je fotografske dokaze apokalipse - uključujući fotografije Los Anđelesa pod vodom.

Poznat samo kao Edvard, on insistira da je poslat u budućnost nakon što je učestvovao u strogo poverljivom eksperimentu 2004.