25.11.2022.

18:48

Foto: youtube.com/printscreen

Planeta

ZVEZDA SERIJE "SKVID GEJM" OPTUŽEN ZA ZLOSTAVLJANJE!

On je optužen bez pritvora u četvrtak, zbog incidenta koji se navodno dogodio 2017. godine, navodi korejska novinska agencija Jonhap.

Policija je već otvorila istragu o incidentu prošlog decembra, ali ju je zatvorila bez podizanja optužnice u aprilu. Tužioci su ponovo otvorili slučaj na zahtev navodne žrtve, objasnila je novinska agencija pozivajući se na pravosudne zvaničnike. 

Zvaničnik Okružnog tužilaštva u Suvonu rekao je za AFP da izveštaj o optužnici O "nije činjenično netačan", ali nije izneo dalje detalje.

O negira bilo kakvu nepravdu.

Informer

O Jeong-Su

- Samo sam je držao za ruku oko jezera. Izvinio sam se jer je rekla da neće praviti galamu oko toga, ali to ne znači da priznajem optužbe - naveo je on u izjavi, misleći na navodnu žrtvu.

Pojavila se na Netfix-u prošle godine usred eksplozije interesovanja Zapada za korejski film i muziku, 'Skuid Game' je bila veliki uspeh za servis za striming, privlačeći više od 111 miliona gledalaca širom sveta u prvom mesecu. Serija, koja prikazuje zarobljene Korejce kako igraju igru na život ili smrt jedni protiv drugih za novac, obnovljena je za drugu sezonu.

O je osvojio nagradu za najboljeg TV sporednog glumca na dodeli Zlatnog globusa 2022. za svoju ulogu u seriji, postavši prvi dobitnik nagrade rođen u Koreji.

Nakon podizanja optužnice, korejsko ministarstvo kulture povuklo je TV reklamni spot koji je promovisao svoju politiku i na kojem je O.