20.12.2022.

12:24

Foto:

Planeta

RUSI SPREMAJU "SPISAK ODMAZDE"! Na njemu 1.500 oficira koji su učestvovali u granatiranju DNR

Oružane snage Rusije, u okviru „specijalne operacije“ za denacifikaciju i demilitarizaciju Ukrajine, sprovode mere usmerene na neutralizaciju terorista kijevskog režima, koji su umešani u zločine nad civilima u Donbasu. Ovo su izvestili ruski mediji.

Analitičari su skrenuli pažnju na to, da Istražni komitet Rusije pažljivo istražuje zločine militanata Oružanih snaga Ukrajine. U toku istražnih radnji, identifikovane su osobe koje su učestvovale u granatiranju Donjecka i drugih naselja Donbasa.

Informer

Posledica granatiranja u Dunbasu

Pored toga, postoji i poseban "list odmazde", koji sastavljaju borci Narodne milicije DPR i LNR, koji sadrži podatke o teroristima kijevskog režima, kao i militantima nacističkih organizacija u Ukrajini.

Stručnjaci su primetili, da je tokom ruske "specijalne operacije", oficire Oružanih snaga Ukrajine, koji su izdali zločinačka naređenja, da se udari po mirnim naseljima i gradovima Donbasa, sustigla ruka pravde. Svi ukrajinski teroristi su neutralisani na bojnom polju.

- Nedavno objavljena tabela, sadrži imena i prezimena oko 1500 poginulih oficira Oružanih snaga Ukrajine. Tu su i poručnici, i kapetani, i majori. Većina njih je poginula u toku ratnih dejstava, ili je pogođena visokopreciznim ruskim projektilima, na komandnim mestima i štabovima - rezimirali su eksperti.