05.01.2023.

13:57

Foto: AP/Printscreen Youtube/Fotomontaža

Planeta

TERALI GA DA BUDE NACISTA?! Princ Hari OSUO PALJBU po Vilijamu i Kejt, namerno mu smestili AFERU SA NACISTIČKOM UNIFORMOM?!

Princ Hari se pojavio u nacističkom kostimu na zabavi 2005. godine, a britanski San je na naslovnoj strani objavio njegovu fotografiju obučenog u košulju sa crvenom trakom sa kukastim krstom, dok je princ Vilijam na istoj zabavi nosio kostim lava.

Kako prenosi izdanje Pejdž Siks, u jednom od delova svoje autobiografije, princ Hari piše da je pri izboru odela između pilotske i nacističke uniforme konsultovao Vilijama i njegovu suprugu Kejt, koji su mu savetovali nacističku uniformu.

U svojim memoarima je takođe rekao da je ovo odelo nasmejalo Kejt i Vilijama.

Podsetimo, britanski Gardijan je danas, pozivajući se na odlomak iz autobiografije princa Harija, naveo da ga je njegov stariji brat princ Vilijam fizički napao 2019. godine.

Hari piše da je njegov brat došao kod njega da zbog razgovora o njihovim zategnutim odnosima i skandalima sa kraljevskom porodicom. On je Markl nazvao "grubom", nakon čega je među njima nastala svađa. Hari je optužio Vilijama za nedostatak podrške, nakon čega ga je stariji brat uhvatio za kragnu, a zatim bacio na pod, razbivši pseću činiju.

Ranije je princ Hari optužio kraljevsku porodicu za podmetanje informacijama. On je za britanski kanal ITV rekao da kraljevska porodica ne želi pomirenje sa njim i njegovom suprugom Megan Markl, dok on sam želi "porodicu, a ne instituciju."