27.04.2023.

08:20

Foto: AP/Photo

Planeta

STRAVIČNE OPTUŽBE PROTIV TRAMPA! Novinarka svedočila o navodnom silovanju pred sudom! "Naterao me je da..."

Ona tvrdi da je silovama u robnoj kući na Menhetnu sredinom 1990-ih. Kerol je tužila Trampa prošle godine, nakon što je novi njujorški zakon dozvolio da se slučajevi seksualnih zločina podnose nakon isteka roka zastarelosti. Tramp je više puta negirao njene optužbe.

"Lagao je i uništio moju reputaciju"

- Ovde sam jer me je Donald Tramp silovao, a kada sam pisala o tome, rekao je da se to nije dogodilo. Lagao je i uništio moju reputaciju, a ja sam ovde da pokušam da vratim svoj život“, svedočila je Kerol na sudu - prenosi CNN.

Kerol se prisetila koliko je bila uzbuđena što je kupovala sa Trampom, misleći da bi to bila sjajna priča koju bi ispričala svojim prijateljima.

- Volim da dajem savete, a Donald Tramp me je pitao za savet o kupovini poklona - rekla je Kerol šta je tada mislila i dodala da se tada nije plašila Trampa, koji je bio druželjubiv i veoma zabavan.

"Bila sam očarana"

Informer

- Bila sam apsolutno očarana - reklaje Kerol, opisujući kako su se šalili dok su šetali radnjom. Priznala je da je verovatno sve vreme flertovala sa Trampom, ali nije mislila da će to dovesti do bilo čega intimnog.

U jednom trenutku su otišli ​​u odeljenje za donji veš, rekla je Kerol u šali da je situacija "eskalirala". Tamo joj je Tramp rekao da isproba providni sivi bodi, na šta mu je ona, kako tvrdi, rekla da bi bilo bolje da ga on isproba.

"Nije mi palo na pamet šta je moglo da se desi"

Ona nastavlja da opisuje da nije imala nameru da isproba bodi, već da ga je pratila do svlačionice misleći da bi to moglo da bude smešno.

- Nije mi palo na pamet da bi nešto moglo da se desi. Ta vrata na koja sam ušla godinama me muče. Samo sam prošla kroz njih  - rekla je ona.

Zatim je opisala kako ju je Tramp navodno gurnuo uza zid i uprkos njenom otporu gurnuo prste, a potom i penis u nju. Rekla je da oseća bol u vagini i u glavi.

Prema CNN-u, Kerol je bila veoma emotivna na sudu i napravila je dugu pauzu kada ju je njen advokat pitao šta je uradila nakon toga.

Informer

- Kada me pitate šta sam uradila u tom trenutku, uvek pomislim, zašto sam se uopšte dovela  u tu situaciju. Ali sa ponosom kažem da sam izašla, podigla koleno i gurnula - rekla je Kerol kroz suze, dodajući da je Trampov napad trajao samo nekoliko minuta i da joj adrenalin nije dozvolio da se uplaši.

- Ovo će zvučati čudno, ali bila sam previše uplašena da pomislim da li se plašim ili ne, lupala sam nogama. Samo sam razmišljala, kao da je to razlog zašto sam živa, da izađem iz te sobe - rekla je Kerol.

"Bojala sam se Donalda Trampa" 

Liza Birnbah joj je rekla da sve treba da prijavi policiji, ali su se na kraju dogovorili da nikada više o tome ne pričaju i ona se postidela zbog svega što se dogodilo.

- Koketirala sam s njim, mislila sam da je sve to smešno i da ću imati sjajnu priču, a onda se dogodilo silovanje - rekla je ona.

Prijateljica joj je reklada nikada ne priča o tome jer će je Tramp i njegov pravni tim sahraniti.

- Plašila sam se Donalda Trampa. Mislila sam da će mi uzvratiti i bilo me je sramota. Mislila sam da sam ja kriva - rekla je Kerol na sudu.

Njen advokat Majkl Ferara upitao je zašto nije izašla u javnost sa svojim navodima kada se Tramp prvi put kandidovao za predsednika.

Ona je na to odgovorila:

- Primetila sam da što se više žena javilo da ga optuže, to je bolje prošao u anketama.