03.05.2023.

20:53

Foto:

Planeta

RUSIJA KEĆE U LOV NA ZELENSKOG?! Ukrajinski predsednik pokušajem da ubije Putina nacrtao sebi metu na čelu?! Medvedev: ELIMINACIJA!

On je istakao da posle ovog čina Moskva nema druge opcije osim da „eliminiše“ ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog i njegovu „kliku“ u Kijevu.

On je u svom postu na Telegramu ponovio tezu Moskve da je reč o „terorističkom aktu“. Medvedev, koji trenutno obavlja funkciju zamenika predsednika Saveta bezbednosti, pozicionirao se kao blizak Putinov saradnik i oštar kritičar Kijeva, piše Skaj njuz.

Podsetimo, Kremlj je ranije danas saopštio da su u napadu korišćena dva drona, ali ih je ruska odbrana onesposobila. „Putin nije povređen, a na zgradama Kremlja nije bilo materijalne štete“, saopštio je Kremlj.

Zelenski je negirao odgovornost

- Kijevski režim je u sredu uveče pokušao da napadne rezidenciju ruskog predsednika Vladimira Putina u Kremlju pomoću drona. Dve bespilotne letelice su usmerene ka Kremlju. Kao rezultat blagovremenih akcija vojske i specijalnih službi korišćenjem sistema radarskog ratovanja. , dronovi su onemogućeni - dodali su.

Zelenski je potom negirao odgovornost Kijeva.

- Mi ne napadamo Putina ili Moskvu, mi se borimo na našoj teritoriji. Mi branimo svoja sela i gradove - rekao je on.