04.06.2023.

16:48

Foto: Reuters/Fotoilustracija

Planeta

ANALITIČAR CIA: BAJDEN POVODOM UKRAJINE HALUCINIRA KAO HITLER U SVOM BERLINSKOM BUNKERU! On je isto toliko odsečen od stvarnosti...

Džonsonu je bilo postavljeno pitanje: da li Lindzi Grejem, Viktorija Nuland, Entoni Blinken, Džejk Saliven, čak i Bajden žele da umešaju NATO u kopneni oružani sukob oko Ukrajine, jer misle da će alijansa pobediti u takvom sukobu i nadaju se da će Putin biti zbačen sa funkcije?

Njegov odgovor je bio: „Upravo je tako"!

-  Oni su isto toliko odsečeni od stvarnosti kao što je bio Hitler poslednjih dana života, sedeći u bunkeru. Daglas Mekgregor se pre neki dan prisetio filma „Bunker" o poslednjim danima Hitler koji je tada zaista bio siguran da još ima trupe, da može da izdaje naređenja i da će se ljudi po njima kretati napred-nazad.
         
Imamo, nastavio je, neku vrstu masovne halucinacije jer svi oni veruju da će se uskoro desiti neka magija, da će se Rusi predati, da će se skvrčiti i zaplakati zato što im je pružen otpor. Toga neće biti".
          
Džonson je zaključio: „Mnogo je primera u istoriji Rusije kada je pružala otpor stranim osvajačima. Upravo je to jedan od razloga zašto je Vladimir Putin na pokušaj Ukrajine da uđe u NATO i ignorisanje Zapada njegovih upozorenja odreagovao kako je odreagovao".