05.06.2023.

21:59

Foto: pritnscreen you tube

Planeta

RUSI SU UVEK TRI KORAKA ISPRED UKRAJINACA! Uređaj iz svemira im pomaže da predvide svaki naredni potez! Bivši oficir SAD: Nemoguće je sakriti se

- Ovi sateliti za radio-tehničko nadziranje imaju kamere precizne do jednog metra. Oblaci ili kiša im ne predstavljaju smetnju. Tamo su radari najviše rezolucije koji vide sve. Nećete moći sakriti ništa od ovih satelita - rekao je oficir.

Prema njegovom mišljenju, ovakva napredna oprema će promeniti tok sukoba u Ukrajini. Ruski vojnici će pažljivije pratiti dešavanja na aerodromima i skladištima municije za oružane snage Ukrajine, nakon čega će pojačati raketne udare s ciljem konačnog poraza kijevskog režima, zaključio je Riter.

Riter je ranije reagovao na reči ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog da je Oružanim snagama Ukrajine potrebno još malo vremena da krenu u kontraofanzivu.

On je izrazio mišljenje da Ukrajina na to „nikada“ neće biti spremna. Riter je rekao da Kijev ima nedostatak vojnika, a devet vojnih brigada obučenih u zemljama članicama NATO -a neće postići željene rezultate.