13.06.2023.

20:22

Foto: Printskrin video

Planeta

(FOTO/VIDEO) NOĆNI VUKOVI U MOSKVI POSTAVILI SPOMENIK MILOŠEVIĆU! Dolazak Slobe sa aerodroma Šeremetjevo pratila kolona ruskih bajkera!

Sve vreme skulpturu je pratila kolona ruskih bajkera.

Vođa Noćnih vukova Aleksandar Zaldostanov - Hirurg je podsetio da Rusi i Srbi i u 19. i u 20. veku sve vreme ratuju za iste vrednosti, a u suštini za duhovno jedinstvo, kako ruskog, tako i srpskog naroda.

On je potvrdio i tačnost Miloševićevih upozorenja: "Ostavili smo Srbe same protiv celog bloka NATO. A sada su neprijatelji nasrnuli na nas".

Na poziv Noćnih vukova, na privremenom postavljanju spomenika pojavio se Slobodanov sin Marko Milošević i rekao:

- Kao što je ovde na tablici napisano, mi smo, nažalost, bili proba onoga se dogodilo sa Rusijom i što se sada događa u Ukrajini. Jugoslovenski ratovi su to isto, samo je u Ukrajini - ubrzana varijanta. Mi smo nažalost, bitku izgubili, ali rat, nadam se, nismo. Na našim greškama i na našoj sudbini, Rusi su naučili lekciju i pobedićemo - poručio je Milošević junior!

Spomenik Slobodanu Miloševiću je privremeno postavljen ispred centralnog ulaza u Bajk centar, pored velikog pravoslavnog krsta i blindiranog automobila Noćnih vukova, izrešetanog na ratištu.