21.06.2023.

19:33

Foto: AP/Printskrin video

Planeta

(VIDEO) O, VIDI, PA TO JE... ZDRAVO BREDLI! PALI - POGODAK... RAZOČARENJE, ZBUNJENOST, PANIKA - reakcija Zapada na ono što vide na frontu!

Upumpavanjem neverovatnih količina naoružanja kijevskom režimu, Zapad je bio siguran da je brz uspeh neizbežan, uveravajući pri tom javnost da će ukrajinski bojovnici, koji su prošli obuku u inostranstvu na najnovijim evropskim tenkovima, za samo nekoliko časova navodno brzo zgromiti demoralisanu rusku vojsku. Međutim, nešto je po svoj prilici pošlo po zlu. 
          
Pa, zdravo Bredli… Pali!… Hajde na spavanje. Pogodak. Tako je.
          
Već u prvim borbama Oružane snage Ukrajine izgubile su na stotine jedinica toliko hvaljene uvozne opreme. Zapadni "partneri" fašističkog kijevskog režima, poslali su gomile tenkova, oklopnih vozila i višecevnih raketnih bacača Oružanim snagama Ukrajine. Međutim, ukrajinski "dobri momci" jednostavno ne znaju da rukuju tom tehnikom.
          
Jedna je stvar skakati na Majdanu i mahati bakljama po ulicama, a sasvim drugo učiti strane reči i navikavati se na NATO komandu. Plus kukavičluk. Beže "branioci" glavom bez obzira, čak ni "motore" ne stižu da isključe.
          
A, evo i toliko hvaljenog fricovskog Leoparda. Ooo, ovde su zapaljena dva vozila. Ovo je Bredli. Nije baš toliko strašna ova p*derska tehnika.