23.06.2023.

14:45

Foto: Reuters

Planeta

(FOTO) SULEJMAN (19) JE BIO PRESTRAVLJEN, NIJE HTEO U PODMORNICU, ALI JEDNA STVAR JE PRELOMILA! Tetka mladića stradalog u Titanu otkrila šta se dogodilo pred kobni zaron!

Podmornica ''Titan'', podsetimo, krenula je u svoj zaron koji je trebao da traje dva sata, pre pet dana kada joj se izgubio svaki trag. Pokrenuta je masovna multinacionalna potraga na više od hiljadu kvadratnih kilometara.

Krhotine otkrivene u blizini olupine Titanika potiču od nestale podmornice Titan u Atlantiku, potvrdila je američka Obalska straža. Svi putnici su poginuli, rečeno je na konferenciji za medije.

Sulejman je smatrao da je to pogrešno i nije bio najsrećniji zbog ideje o putovanju do olupine Titanika, ali je to učinio za svog oca za Dan očeva - otkriva starija sestra preduzetnika Šahzada Davuda i Sulejmanova tetka, Azmeh Davud, za NBC Nevs, dodajući da je njen bratanac bio veoma uplašen i protiv tog putovanja.

Informer

Podmornica ''Titan''

- Sulejman ga je poklonio svom ocu za Dan očeva. Bilo je to iskustvo povezivanja za njih dvojicu i želeo je da to bude veoma uzbudljiva avantura za ceo život - istakla je ona.

Azmeh je rekla da su drugi putnici koji su poginuli u katastrofalnoj imploziji putovali iz sopstvenih interesa, za razliku od mladog Sulejmana.

- Oni su bili tu zbog svog interesa, Sulejman je bio tu jer je želeo da se poveže s ocem na Dan očeva - kratko je dodala.

"Bar ništa nisu osetili. Samo su sedeli i uživali"

- Koliko god to strašno zvučalo, drago mi je da znam da moj Sulejman ništa nije osetio. Samo su sedeli i uživali, a onda se odjednom začuo bumgotovo je. Nisu stigli ni da shvate šta se dogodilo - rekla je Azmeh, opisujući svog brata kao „dragocenog anđela“ koji se za Titanik interesuje od mladosti.

- To je bila njegova najveća želja, njegov san, sve. Šahzadijev san se ostvario na izvanredan način. Postao je deo legende o Titaniku. U tom smislu nije mogao da postigne ništa veće - rekla je Azmeh za NBC iz svog doma u Amsterdamu.