24.08.2023.

09:23

Foto: Shutterstock/printscreen

Planeta

"Nije mrtav, viđen je u Africi, sve je isplanirano" Šok teorije pristalica Vagnera o pogibiji Prigožina!

Ruska Federalna agencija za vazdušni saobraćaj saopštila je spisak svih 10 putnika koji su bili u avionu koji se srušio kod Tvera, a čiji su posmrtni ostaci i pronađeni. U avionu je, navode, bio i šef Vagnerova Jevgenij Prigožin.

Mnogi se pitaju šta će biti sa "Vagnerom" ako Jevgenija Prigožina stvarno više nema.

"I ja mislim da su namerno pokrenuli famu da bi ga se otarasili", kaže Oksana.

"Čak i u slučaju njegove smrti razradili su potpuni plan akcije, koji će odmah početi da deluje! Novac koji još treba da se isplati momcima i nije neki u poređenju sa tim kakve se pare vrte! To je s*****. Zbog ovog novca da se preokrene ovakva situacija", ogorčena je Natali, prenosi ruski portal MSK1.

"Sada će se vaditi na to da je rukovodstvo navodno mrtvo i niko nikome ništa ne duguje. Lakše je reći da su i sami pristali. Da, ne možemo ništa", smatra Azhar.

"Ljudi u Africi su ga lično videli juče (uoči puta). Kažu da je bio na listi putnika. Ali Prigožin je to već uradio, prijavio se u jednom avionu, a leteo na drugom", Tatjana se ne miri. "Nikada neću poverovati u Prigožinovu smrt, sve je bilo unapred isplanirano“.

"Ne verujem! Teroristički napad je moguć, ali pošto je prošao toliko toga, ne verujem da bi Jevgenij Viktorovič jednostavno odustao. Nije mrtav i živeće!", piše Ketrin.

Podsetimo, pre dva meseca, 23. juna, Jevgenij Prigožin je pokušao oružanu pobunu. Odmah potom pokrenuta je krivična istraga protiv njega nakon što je optužio rusku vojsku za "uništavanje" njegovih boraca, ne objasnivši u potpunosti svoje optužbe, te je obećao da će zaustaviti "zlo", misleći na vojno rukovodstvo. Međutim, kasnije su prijave odbačene, a Vagner je sa borcima otišao u Belorusiju... Dugo se ništa nije znalo o tome gde je i šta radi, da bi se pre nekoliko dana oglasio, navodno iz Afrike...