14.09.2023.

21:49

Foto: Insajder

Planeta

Uzbuna u Kijevu, Rusi večeras mogu izvesti najbrutalniju odmazdu! Ukrajinci će proklinjati Zelenskog nakon strašne ruske kazne!

On kaže da režim Zelenskog pokušava da nadoknadi izgubljeno vreme zbog kolosalnih gubitaka, koji danas iznose i do pola miliona vojnog osoblja.

- To su nenadoknadivi gubici, ne računajući sanitarne gubitke, koji takođe postoje u ogromnim količinama. Zelenski ovim napadima na vojnu infrastrukturu Krima pokušava da kaže da nije sve izgubljeno. Čim iz Sjedinjenih Država stignu velike finansijske inekcije, vojna oprema i oružje, Zelenski odmah postaje oduševljen takvim napadima. Situacija će postati još napetija jer Ukrajina dobija rakete dugog dometa ATACMS dometa do 300 kilometara. Ovo je veoma ozbiljno oružje i Zelenski će ga upotrebiti - smatra Dudkin.

Prema njegovim rečima, odgovor na napad na Sevastopolj od strane Kijeva će biti nesimetričan i razoran.

- Što se tiče toga koliko će se događaji dalje i ozbiljno razvijati s ruske strane, nesumnjivo će odgovor biti nesimetričan. Očekujem da će se to dogoditi možda već ove noći. Odgovora će sigurno biti… Slični udari koje je Ukrajina izvršila na Sevastopolj, biće u trostrukom obimu izvedeni od strane Ruske Federacije protiv Ukrajine. Zima dolazi a Rusija planira da uništi energetski sistem Ukrajine. Očekujemo veliko i veoma neugodno iznenađenje za ukrajinski narod, pod takvom vlašću - zaključio je Dudkin.