25.10.2023.

22:01

Foto: Printscreen/youtube

Planeta

(VIDEO) Đorđa Meloni ostavila muža jer je tražio grupni seks! Procureo snimak kako se on nabacuje koleginici!

Đambruno je godinama vodio emisiju "Dijario del đorno" na kanalu Rete 4, u vlasništvu medijske kuće "Medijaset", pokojnog italijanskog premijera Silvija Berluskonija, koji je bio i koalicioni partner Melonijeve.

Prostakluk i vulgarnosti

Međutim, prošle nedelje je u javnost procurio snimak nastao tokom emisije, ali u vreme reklamnog bloka, na kom se vidi kako se Đambruno drži za međunožje, pokretima simulira seks i nabacuje se svojoj koleginici uz pregršt vulgarnih reči.

- Zašto te ranije nisam upoznao? - kaže na snimku Đambruno.

Istovremeno je objavljen i audio-snimak na kojem se čuje Đambruno kako se kolegama u redakciji hvali da ima ljubavnicu i govori koleginicama da mogu da rade sa njim ukoliko pristanu na "trojku ili četvorku".

Nakon što su ti snimci postali viralni na društvenim mrežama, Melonijeva je saopštila da ostavlja Đambruna.

- Moja veza sa Andreom Đambrunom, koja je trajala skoro deset godina, ovde se završava. Zahvaljujem mu na divnim godinama koje smo proveli zajedno, na podršci kroz poteškoće koje smo prošli i što mi je dao najvažniju stvar u mom životu, a to je naša ćerka Ginevra - navela je Melonijeva na društvenim mrežama.

Puko joj film

Ona je dodala da su se njeni i Đambrunovi putevi razišli "pre nekog vremena", mnogo pre njihovog raskida.

- Braniću ono što smo bili, braniću naše prijateljstvo i braniću, po svaku cenu, sedmogodišnju devojčicu koja voli svoju majku i voli svog oca, onako kao što ja nisam bila u mogućnosti da volim svog - naglasila je Melonijeva.

Italijanska premijerka i ranije je imala problema zbog ispada u javnosti svog nevenčanog supruga. Sve dosad ona ga je svesrdno branila, pa čak i kad je izjavio da bi neki slučajevi silovanja mogli biti izbegnuti kad bi žene odlučile da ne piju alkohol. Sada joj je, međutim, očigledno prekipelo, te je rešila da raskine vezu s njim.

Informer

 

Andrea Đambruno se dosad nije oglašavao povodom raskida sa Đorđom Meloni, ali je preko svog agenta poručio da se sa "Medijasetom" dogovorio da prikazivanje njegove emisije bude obustavljeno. Televizijska kuća je saopštila da istražuje činjenice o Đambrunovom problematičnom ponašanju.