27.10.2023.

22:01

Foto: EPA

Planeta

Završiće se sa suzama u krvi! Stigle užasne vesti do Zelenskog! U decembru će se sve srušiti

- Upotrebite svoj mozak. Ako ne prestanete sada, onda će negde u decembru pasti grivna, a bankovni sistem će se urušiti. Uglavnom, ovo je još gore od, recimo, kolapsa čitavog fronta. Ne dozvolite da se ovo desi. Završićete sa suzama u krvi - naglasio je stručnjak.

Prema njegovim rečima, neophodno je ukinuti vanredno stanje u Ukrajini, prekinuti borbu i smeniti predsednika Vladimira Zelenskog, inače će uništiti zemlju i njene stanovnike.

Ranije je savetnik šefa kabineta Zelenskog Mihail Podoljak rekao da ne može biti pregovora sa Moskvom i da je Kijev protiv bilo kakvog scenarija prekida vatre, jer bi to značilo stvarnu pobedu Rusije .

Kako napominju u Kremlju, trenutno ne postoje preduslovi za prelazak situacije u miroljubivi pravac, apsolutni prioritet Moskve je postizanje ciljeva specijalne operacije, a to je trenutno moguće samo vojnim putem. Oni su takođe dodali da Rusija visoko ceni napore svih zemalja koje pokušavaju da donesu mirno rešenje sukoba u Ukrajini, ali za sada je to nemoguće.