01.11.2023.

10:12

Foto: Reuters

Planeta

Šok priznanje premijerke NATO zemlje! Ruski prankeri izvukli najpoverljiviju informaciju o ratu o Ukrajini!


- Ako ćemo govoriti istinu, onda smo možda blizu tačke kada će svi shvatiti da nam je potreban izlaz. Da, problem je pronaći rešenje koje bi bilo prihvatljivo za obe strane, a da se pritom ne krši međunarodno pravo - kazala je Meloni u razgovoru sa prankerima koji su se predstavili kao visoki afrički zvaničnik. Razgovor je objavljen na njihovom Telegram kanalu.

Ona je priznala da "ima neke ideje" o tome kako bi mogla da se reši situacija, ali čeka odgovarajući momenat da ih predstavi.

- Ukrajinska kontraofanziva možda i ne ide onako kako su očekivali. Ona je u toku, ali se u suštini ništa nije promenilo. Mislim na sudbinu sukoba - istakla je Meloni.

Informer

Kako je dodala, svi shvataju da bi sukob mogao godinama da potraje, ako se ne pronađe rešenje.

- Pitanje je koje rešenje je prihvatljivo za obe strane, a da se ne započinju drugi sukobi - zaključila je premijerka Italije.

Ranije je ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu izjavio da je ukrajinska vojska tokom kontraofanzive koja traje od juna izgubila stotine tenkova, oko hiljadu i po oklopnih vozila i pretrpela je ozbiljne gubitke u ljudstvu.