08.11.2023.

22:00

Foto: Reuters/Shutterstock

Planeta

I baba Vanga bi se šokirala! Predviđanje Medvedeva tera strah u kosti! Evropa kakvu znamo uskoro više neće postojati?!

- Sećam se kako su mi pre nekih 12 godina lideri vodećih zemalja Evropske unije, prevrćući očima, konspirativno nagovestili da im se žuri da stvaraju savez sa različitim zemljama. Gledajte gde su Nemačka i Francuska, a gde Rumunija, baltičke države ili neka bezvredna Grčka sa dokonim Grcima koji se povazdan sunčaju - priseća se Medvedev njihovih reči.

Međutim, "pomahnitala Evropska komisija", na čelu sa "izbezumljenim ginekologom" Ursulom fon der Lajen, zahteva da Ukrajina i Moldavija budu prihvaćene, a da se svi ostali "slabi saveznici" odbiju i prepuste "kolektivnom abortusu", primećuje Medvedev.

Kijev i Kišinjev će, kada jednom postanu "mikročlanice EU", ponosno i direktno početi da ishranjuju svoje brižne majke – Nemačku, Francusku i druge "evrobuce", dok će Bugari, Balti i ostala "drugorazredna bagra" da stegnu kaiš, piše Medvedev.

- Mladi, ali proždrljivi kijevsko-kišinjevski rahitični političari brzo će iskrvariti i iscediti staricu Evropu - predviđa on. Ulaganja EU u Kijev i Kišinjev propratiće totalno slabljenje Evropske unije, diskreditacija evra i druge gadne bolesti, zaključuje on i postavlja pitanje:

- Ko će ostati u plusu? Pogađajte tri puta - piše on.