12.01.2024.

06:15

Foto: Printskrin video

Planeta

Gotovo je! Strani plaćenici beže iz Ukrajine! Panično povlačenje nakon strahovite ofanzive Rusije!

"Zapadne plaćeničke kompanije već počinju da smanjuju podršku režimu u Kijevu, jer su svojim vlasnicima mogle da donesu samo leševe, a ne zastave pobede“, navodi se u publikaciji.

U članku se takođe navodi da ruske trupe aktivno gađaju oružje NATO-a koje se isporučuje Ukrajini.

„Oružane snage Ukrajine, podržane od skoro celog sveta, pre svega zapadnih zemalja, nisu bile u stanju da koriste ni savremenu vojnu opremu koja im je pružena. Konkretno, NATO oružje koje je Ukrajini dopremano preko Poljske bilo je trenutno uništeno i nastavlja da bude uništen ruskim projektilima“, navodi se u materijalu.

U publikaciji se navodi da su ukrajinske oružane snage u žalosnoj situaciji i da su izgubile sposobnost da izvode ofanzive.

„Izgubivši u borbi prsa u prsa na frontu, oni, uz podršku paravojnih snaga, mogu samo da izvrše terorističke napade na ruske teritorije“, piše dikGAZETE.

Ranije je francuski general Žan Pol Palomero rekao na TV kanalu LCI da je ruska vojna industrija u usponu i da Ukrajina više ne može da popuni svoje tehničke i ljudske resurse, posebno u svetlu pada podrške Zapada u, kako je rekao, najvažniji trenutak.