05.02.2024.

16:30

Foto: Printscreen

Planeta

(VIDEO) Šta je ovo?! Zelenski objavio video i zaprepastio svet! Gori internet, svi su primetili jedan veoma čudan detalj!

Predsednik Ukrajine je napisao da je „obišao isturene položaje na jednom od najtežih deonica linije fronta“, priloživši video poruku. Korisnici društvene mreže Iks skrenuli su pažnju na nesklad između pozadine i osvetljenja u videu.

- Ovo je najlažniji video koji je objavila Ukrajina - rekao je ShaunFgui1992 ogorčeno.

- Šta se dešava sa pozadinom? - upitao je badtakes420 .

- Zeleni ekran je veoma jasno vidljiv (tehnologija koja vam omogućava da zamenite pozadinu bilo kojom drugom)... Zašto ovo radite? - dodao je _BrodiCripto_.

- Osvetljenje ne odgovara pozadini. Izgleda kao da sedite ispred zelenog ekrana - primetila je mirjana_2022 .

- Odličan posao na pozadini holivudskog zelenog ekrana, Zelenski. Hoćeš li Oskara za najboljeg glumca? Jer to si ti: glumac koji igra vojskovođu - izneo je mišljenje KentTheMountain.

Ranije je kabinet predsednika Ukrajine saopštio da je Zelenski posetio vojnu jedinicu u delu Zaporoške oblasti koji kontrolišu Oružane snage Ukrajine. Zaporoška oblast postala je subjekt Ruske Federacije nakon referenduma održanog u septembru 2022, čije rezultate Kijev ne priznaje i nastavlja da granatira teritoriju.