Autor: Informer.rs

16.02.2024.

12:15

Foto: Reuters / pixabay.com

Planeta

Putinova seksi Barbika! Britanci pakuju aferu predsedniku Rusije: Zbog nje je ostavio Kabajevu! (FOTO)

Kako navodi "Dejli star", jedan od top tri britanska tabloida, Ekatarina Mizulina poznatija kao "Barbi", ruska političarka poznata po tvrdim anti-LGBT stavovima, nova je izabranica šefa Kremlja.

Prema navodima britanskog portala, nakon što je veza sa poznatom gimnastičarkom Alinom Kabajevom, sa kojom Putin navodno ima i decu, doživela kraj, predsednik Rusije rešio je da pređe na "nešto mlađi model".

U članku "Dejli stara" konstatuje se i da je Mizulina sušta suprotnost od Kabajeve i da je "savršena za Putina".

- Osim što je plavuša za razliku od tamonokose i misteriozne popularne gimnastičarke, Mizulina je i veoma aktivna u političkom životu i na društvenim mrežama - stoji u članku "Dejli stara".

- Barbika, to je uvek pristalo Putinu. Ona je apsolutno po Putinovom ukusu - prokomentarisala je izvršna direktorka Fondacije "Rusija izvan rešetaka" Olga Romanova za Parlament.ua.

Podsetimo, u britanskim tabloidima s vremena na vreme pojavljuju se spekulacije o Putinovo privatnom životu i deo su propagandno-informacionog rata koji se na internetu i u medijima odigrava paralelno sa onim na bojnom polju u Ukrajini.